yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın takkadak tahliyeye imkân veren yangın bapsı, sair zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu hatmızda;

Z tipi yangın merdiveni ismini dokumalış şeklinden kırmızıır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın intizamlı testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilişkin tetebbu ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Yangın anında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın kapısı son rütbe kritik bir öneme sahiptir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik çabucak kapının çabucak açılması sinein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın vakaları birokkalı konstrüksiyonda en kesif alınlaşılan ve sağlam tehlikelere tarz harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çtuzakışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması fakatçlanır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

5-) Içki malzeme kullanılacaksa bunların mutlaka ısıevet dayanıklı olması elzemdir. Hassaten yangın anında camın kırılmasını mâni olmak bâtınin kalın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Yangın merdiveni bapsı, bir yangın yerinde insanoğluın binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Yangın Çıkış Kapısı Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle endüstriyel tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak sinein kullanılmaktadırlar.

Bu rabıtlamda yangın bapları ile bağlantılı güvenli yangın merdivenleri bile peyda etmek önemlidir. Esasen yangın merdivenleri ve yangın kapısını ayrı bir model ya da ekipmanmış kabilinden düşünmemek gerekir.

Report this wiki page